Zonnepanelen

De kristallijne zonnepanelen die wij leveren zijn van de merken: Trina-Solar, Ja-Solar, en Denim en zijn leverbaar in poly All Black in de vermogens 270 tot 390Wp.
 

Andere merken die wij voeren om grotere vermogens te kunnen leveren zijn LG (165x100cm) tot 355Wp of BenQ en panasonic (105x156cm )tot 330Wp.

Nieuw zijn de panelen van Sunpreme, deze meten 1x2 meter en 1x1,65 meter.. Dit zijn glas-glas laminaat panelen met een zeer hoge opbrengst van 360-400Wp per zijde. De panelen zijn dubbelzijdig uitgevoerd en kunnen tot 15% extra opbrengst genereren door middel van de cellen aan de achterzijde.

Voordeel van deze panelen is de zeer lage temperatuur coëficient van -0,26%.

Ook hebben deze panelen geen randen omdat ze frameloos zijn en er dus ook geen vuil kan ophopen aan de randen.

 

Wij leveren ook Denim Glas-Glas panelen die in Europa worden geproduceerd.

Voordeel van de panelen is dat ze minder last heben van temperatuurstijging, ook zijn de panelen steviger omdat ze net als de Sunpreme panelen aan beide kanten van glas zijn voorzien. Inslag van bijvoorbeeld grote hagelstenen hebben op deze panelen geen invloed. 

Sinds kort ook verkrijgbaar zijn de panelen van het Duitse AEG. Deze zijn te leveren in 300Wp glas-glas uitvoering met zwart frame en zwarte cellen.
Tevens een 285Wp poly en een Ultra Black 300Wp zonnepaneel voor een esthetische uitstraling.

 

Afhankelijk van de situatie en ruimte op het dak kan er uit verschillende maten zonnepanelen worden gekozen zodat het beschikbare oppervlak zo efficiënt mogelijk kan worden belegd.

Indien nodig kunnen panelen zelfs speciaal op maat gemaakt worden, dan zijn andere afwijkende maten ook mogelijk.

 

Voor meer informatie kunt u een email sturen naar informatie@energie-soleil.nl of kunt u bellen met Paul Huijboom op 06-23353921.